THE SHOPPING CENTER “UNDER A NEW LIGHT”.

THE SHOPPING CENTER “UNDER A NEW LIGHT”.

Modernization of the shopping mall ESP in Ravenna (Italy). In fact the building had an “aged” appearance, the image and the visibility prejudged and so remaining unnoticed by the passing-by- drivers . Two the problems, the age and the visibility, which have been solved using Seplux 40 5PX panels backlit in colour “Coop-red” (created by the SEP-research-institute based on data collected by the IN.C.A) . The particular coloring, the uniform backlit and the wise use of the contrast-elements gave the building a completely “new light” combined to the clearly modernized appearance, now easily visible by day and night.

+ News

OK

INFORMATIVA BREVE.

Gentile Visitatore, il presente sito web utilizza cookie di tipo tecnico e cookie di “terze parti”.
E’ possibile prendere visione della privacy policy estesa e gestire l’utilizzo dei cookies secondo le Sue preferenze accedendo alla presente informativa.
Proseguendo la navigazione verrà accettata l’impostazione predefinita dei cookies.